Massagepraktijk Bas

Bij Massagepraktijk Bas worden alle behandelingen en massages altijd volledig afgestemd op de wensen van mijn vrouwelijke klanten.

Wees altijd duidelijk over wat je fijn en niet fijn vindt, liefst tijdens de behandeling. Vertrouw hierbij altijd op je intuïtie/ gevoel.

Ik heb altijd maar één wens en dat is dat jij tevreden naar huis gaat en graag weer terugkomt. Bij mij is de klant altijd koningin!

Mijn Specialiteiten

Van een weldadige ontspanning tot het wegnemen van chronische pijn klachten.
Het is altijd mijn doel om mijn klanten te geven wat ze willen.

Structurele Integratie therapie
Fascia Release
therapie
Viscerale
therapie
Massage
therapie

Over Mij

Het is mijn passie om mijn klanten keer op keer te geven wat ze nodig hebben en waar ze behoefte aan hebben. Hierbij is mijn uitgangspunt altijd een ‘holistische’ kijk op het menselijk lichaam

Ik heb dan ook vooraf nooit een plan en zal altijd mede laten leiden door wat mijn intuïtie mij ingeeft. Ik zal dus altijd mijn best doen om jou de best mogelijke behandeling en/of massage te geven. Het is hierbij mijn streven om de balans in je lichaam te verbeteren/ herstellen. Tijdens mijn sessies combineer ik verschillende Westerse – en Oosterse technieken om jou de best mogelijke massage ervaring te geven.

Zoek je iemand die niet alleen symptomen behandeld en oefeningen laat doen, maar ook de oorzaak behandelt? Zoek je iets speciaals? Zoek je luxe? Zoek je kennis en ervaring? Zoek je persoonlijke aandacht en 100% discretie?
Maak dan snel een afspraak. Massagepraktijk Bas is dé plek om te investeren in het belangrijkste dat je hebt: “JEZELF”. Kom weer in je kracht.
Het is wat mij betreft altijd ME-TIME. Je bent het waard.

Ervaringen van klanten

Lees hier de reviews van mijn klanten

Wat is dat heerlijk ….. wat voel je je lekker vrij en op je gemak daar.. ik hou daar van … mijn levensmotto.. nou gelijk weer geboekt voor volgende week .. topper is Bas

Manon

Vandaag weer fantastisch behandeld door Bas. Ik ben 8 maanden zwanger van de tweede en had deze keer veel last van bandenpijn, Bas heeft het prettig los gemasseerd en ik voelde gelijk meer ‘ruimte’ in mijn bekken. Dankjewel Bas!

Lyanne

Ik ben 3x bij Bas geweest i.v.m mijn rug klachten. Massage hielp mij heel goed. Pijn was na eerste massage weg. Ik voelde mij opgelucht. Ongelofelijk hoe veel positieve invloed massage op je lichaam kan hebben.

Renata

Ben je geïnteresseerd?