Over WordPressure

Startend met een WordPress template en vol met creatieve ideeën en aangepaste scripting ontwerp en realiseer ik WordPress websites dat perfect aansluit op uw wensen.

Ook kan ik uw huisstijl verzorgen in vorm van bijvoorbeeld een logo ontwerp.
Afhankelijk van uw wensen kan de website al binnen drie weken online staan. Mocht u interesse hebben in het aanvragen van een domein registratie dan kan ik u daar graag bij helpen.
Na het ontwerp en het online zetten van uw website is het eenvoudig om zelf content te publiceren en de website te onderhouden. Ik zal u hiervoor de benodigde informatie voor geven. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ik het onderhoud voor u verzorg. Kijk hiervoor naar de verschillende mogelijkheden

Een belangrijk aspect van een website is dat het goed gevonden kan worden door onder ander Google. Dit wordt ook wel SEO genoemd (Search Engine Optimization). Hiervoor is WordPress uitermate geschikt en ik zal zorgen voor de juiste instellingen en begeleiding zodat uw website goed kan worden gevonden.

Neem contact met mij op voor meer informatie en/of een offerte en ik zal zo spoedig reageren

  • WordPress website maken naar uw wens
  • Responsive
  • Persoonlijk contact
  • Huisstijl creëren
  • Verzorgen van SEO
  • Verzorgen van Domeinregistratie
  • Verzorgen van traject na oplevering in twee pakketten

Wat is WordPress

WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen. Meer dan 75% van de websites met een content management systeem draait op WordPress. Of je nu een blog, een informatieve website of een webshop wilt maken; met WordPress is het allemaal mogelijk.

Een CMS is een manier om websites in te richten en te onderhouden waarbij vormgeving en inhoud gescheiden blijven. Dit maakt het mogelijk eenvoudig de ‘look & feel’ van je website te veranderen zonder dat de inhoud opnieuw moet worden ingevoerd. Bovendien blijft zo voor elke pagina de stijl consistent, ongeacht de content. Met een CMS pas je jouw website aan via een eenvoudig te gebruiken dashboard, dat je waar en wanneer je maar wilt kunt bereiken.

Responsive

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.
In mijn portfolio kunt u verschillende layouts bekijken op desktop, tablet en mobiel.