Pakketten

Pakketten


Nadat de website afgeleverd is, zal de website onderhoud nodig hebben.
Mocht u er voor kiezen om bij mij het onderhoud onder te brengen, dan kunt u kiezen uit verschillende service pakketten.
Het Basic Plan, Pro Plan en Onderhoudsplan.
Elke website zal uniek zijn en behoeft daarom ook een verschillende aanpak. Hieronder staan de plannen beknopt beschreven.

Heeft u al een WordPress website, en wilt u alleen het onderhoud uitbesteden? WordPressure kunt u hier bij helpen met het Onderhoudsplan.
Neem contact met mij op voor meer informatie.

Basic Plan
Aanpassingen Website
Plugin / Thema Update
Maandelijkse Beveiligingscheck
Maandelijkse Backup Website / Database
Onderhouds Plan
Plugin / Thema Update
Maandelijkse Beveiligingscheck
Maandelijkse Backup Website / Database

Aanpassingen in Website
Hier zal ik voor u op aanvraag aanpassingen doen op uw website. Hetzij in de Layout of tekstueel.

Plugin/Thema updates
Het zal vaak voorkomen dat er van de gebruikte plugins of Thema’s een update zal verschijnen. Ik zal de plugins en Thema’s voor u updaten en kijken of dit geen nadelig effect heeft op uw website.

Beveiligingscheck
Net als alle websites op het internet, zal uw website ook mogelijk opgesteld staan voor kwaadwilligen. Ik zal een beveiligingscheck uitvoeren om dit in de gaten te houden en tegen gaan.

Backup Website
Ook hier geldt net als de beveiliging dat er altijd wat kan gebeuren met uw website door overmacht. Het is altijd erg verstandig om een backup te maken van uw bestanden. Ik zal zorgen dat er een volledige backup gemaakt wordt van uw website zodat deze altijd weer makkelijk terug gehaald kan worden om uw site weer online te zetten in originele staat in zeer korte tijd.

Google Site Kit
Door Google Site kit te integreren in uw website zal u nuttige informatie te zien krijgen over de bezoekers op uw website. Zie hoeveel bezoekers uw site trekt, waar uw bezoekers vandaan komen, waar ze naar toe navigeren, hoelang ze blijven etc.

Maandelijks Rapport
Ik zal u maandelijks een rapport versturen over uw website. Hier staat onder andere een overzicht in over de backups, de plugin/thema updates, beveiligings-updates en activiteiten overzicht van Google over onder andere het aantal bezoekers en uw veel bezochte pagina’s. Hier kan u alles mooi in een overzicht zien hoe het ervoor staat met uw website.